Välkommen till JERN Autoservice AB
 Boka cabmontering inför hösten/vintern hos oss, eller beställ cab nu för eget byte
* Välj Bilmodell i meny till vänster *

Under vissa tider kan det vara svårt att komma fram på telefon eftersom många

kunder ringer samtidigt, försök senare eller skicka meddelande via mail.
* Vi vill gärna att ni meddelar oss om ni ser något som inte stämmer eller om något annat som ni vill påpeka. Hoppas att ni har överseende med vissa driftstörningar kan ske nu i början med den nya webshopen.
* Cab och cabtillbehör finner du när du går in på respektive meny på vänster sida (GM, FoMoCo, Mopar) Där går du sen till den bilmodell och årsmodell som du söker delar till. Om det inte finns det du söker så är du välkommen att skriva (via "Kontakta oss" i översta menyn) och fråga om vi har det du söker eller om vi kan få fram det till dej. 
**Vissa priser har justerats eftersom Usa-leverantörena har höjt sina priser samt dollarkursen har varit högre en längre tid, detta påverkar både inköpspris och fraktpriserna från Usa**
 

Här visas ett exempel på en cab/sufflett som har sålts av oss och som kunden lät oss montera på sin bil. Fler bilder på cabbar som vi monterat finns att se i galleriet.

Här under kan du se lite exempel av vilka delar som vi säljer, du kan välja ditt bilmärke samt modell i menyn till vänster för att se vad vi kan erbjuda just dej och din bil.

FRÄMRE BÅGE GM 66-70 FZ

FRÄMRE BÅGE GM 66-70 FZ

HB6670


2021-02-27
Textalk Webshop